Welpen

Welpen

In totaal bestaat de groep uit 28 jongens en meisjes tussen de 7 en 10 jaar (en natuurlijk uit een stel leiding). Op zaterdag hebben wij opkomst van 14:00 tot 17:00. Dan gaan we allerlei verschillende dingen doen.

Omdat wij zeewelpen zijn, zijn we (als het mooi weer is) vaak te vinden op het water met onze negen kano’s. Daarnaast gaan we hutten bouwen, zwemmen, knutselen, speurtochten lopen, bosspellen doen.

De groep is opgedeeld in vier groepjes. Dit heet een nest. We hebben verschillende kleuren, groen, geel, bruin en rood. Ieder nest heeft een gids en een helper en vijf andere welpen. Een gids heeft de leiding over een groepje en de helper is zijn vervanger als hij er niet is.

Welpen van de kareldoormangroep
Ook de leiding heeft namen uit het jungle verhaal: Akela, Jacala, Raksha, Sahi, Tabaqui, Rama, Chil en Rikki.

Wij hebben ook een paar kampen. Zo hebben we een playbackweekend. Dan is er een echte playbackshow. Vrijdagavond mag je dan al komen en gaan we oefenen. Zaterdagavond komen papa en mama kijken naar onze show. Ook hebben we een ouder- en welpweekend. Dan gaan we ergens anders twee nachten kamperen en mag papa of mama ook een nachtje blijven slapen.

Natuurlijk hebben we aan het eind van het seizoen ook nog zomerkamp. Dan gaan we een week weg. Dat is altijd de eerste week van de zomervakantie.